Valborg!

Ja nu är typ valborg slut. Jag har typ bara suttit här hemma hos mormor och morafar med datorn. Jag var dock ute i stan med mormor och handlade typ och sånt. Annars har jag inte gjort mycket.
Nu ikväll har vi kollat på Humorgalan som var på tv 4 men det var ingen höjdare precis. Det var typ ingen humor med i prgramet utan bara massa unicef tjafs.. 
 
Om jag ska sumera dagen så var den ganska tråkig faktist. 
 
Imorgon däremot händer det saker, haha ;). Vi ska ska åka till Göteborg! Det är ju första maj imorgon vilket innebär att det är röd dag, men affärer och sånt har ju ändå öppet. Så vi ska väl strosa omkring och sen på kvällen ska vi äta ute någonstans. 
 
Godnatt! 

(En bild från Google eftersom jag bara var hemma och för att typ västkusten inte har majbrasa, de har påskbrasa istället.) 

Äntligen!

Ikväll åker jag äntligen till mormor och morfar! :) Det ska bli såå skönt att komma bort från allt och byta miljö. Tåget går 18:20 vilket betyder att jag är där ungefär 20:40. 

Skolan idag, var inte precis den bästa dagen. Det är lärarna igen.. (Jag tror inte det är så kul för er att läsa om när jag klagar på skolan och lärarna hela tiden..men det hjälper mig, jag får ur mig allt). Men ja, det var det vanliga idag. De är så jävla mesiga, ALLA lärare. De kan ju inte säga till på skarpen, vad är det för lärare liksom som inte kan sätta ner foten nör det behövs..!? 

Just nu sitter jag och letar efter sorgliga låtar på Spotify. Det går ganska bra. 
Jag borde egentligen duscha och packa men jag känner inte för det just nu.. 

(Bild från WeHeartIt, inte jag på bilden..) 

Västkusten

Det är ju Valborg nu på torsdag och jag ska upp till mormor och morfar då! :D De bor på västkusten i en liten men världens mysigaste stad, Varberg. 
Jag känner verkligheten att jag behöver komma bort här ifrån och bara tänka på annat. 
Jag saknar dem jättemycket. Vi är väldigt tajta och jag har inte träffat dem sedan jul. Jag ska åka upp själv (ingen annan får följa med, haha) så det kommer bara bli vi tre. 
Åh! Sitter och längtar hela tiden..! Jag tar ledigt på torsdagen så jag åker redan onsdag eftermiddag så att jag får så mycket tid med dem som möjligt. Åker hem på söndag. 

Här är varbergs fästning och kallbadhuset. 

Här är varbergs kurort. Det var här man botade tuberkulos förr i tiden. Så det är ett gammalt sjukhus kan man säga. 

Här är en mycket mysig strandpromenad man kan gå. Om man går hela "rundan" tar det ungefär 2 timmar. 

Här är Apelviken där vi alltid brukar bara bada.

Varberg är även en surfstad. ;)