28 januari

Jag såg en bild idag (på We heart it, såklart) och tyckte eller ja, tycker fortfarande att den var väldigt bra. För till exempel, 
Om man slår sig, kommer det oftast fram någon och frågar "Hur gick det?". Jag tycker det är en så dum fråga! Jag menar, du ser väl att personen har ont eller har tårar i ögonen eller till och med gråter..?! De flesta säger ändå att de är "okej" fast de gråter. 
Några tips på vad man kan säga istället: 
"Vad hände?" Om man inte går vad som hände. 
"Var har du ont?" 
"Har du jätteont?
Ja, där har ni några tips, varsågoda. :) 

Jag får också en känsla av bilden att det kanske har hänt något med den personen. Kanske någonting i familjen eller med vänner, något privat i alla fall.. Och så kanske någon ser att man är nerstämd, så frågar de om man är okej, om det har hänt något. Man kanske inte var ledsen då men så blir man det när det frågat. Då dras alla känslorna upp igen..men man försöker kanske ändå att bölja det med att säga att man är okej. 
Tycker att det också är ganska konstigt.. Man kan väl istället säga "nej jag är inte okej men jag vill inte prata om det", till exempel. 

Ja...vad ska man ha för rubrik..?

Ja jag har inte skrivit något här på två dagar och det var inte riktigt meningen. Men jag har bara så svårt för att komma på vad jag ska skriva.. Vissa dagar känner jag inte för att skriva något eller helt enkelt att jag inte kommer på något att skiva och orkar inte heller sitta och tänka ut något. 
Men jag tänker skriva när vill och kan så får det bli som det blir. :) 

Har suttit med massa läxor och skit igår och idag så det kan också ha med saken att göra att kah inte har hunnit eller orkat skriva. 

Ja.. Då har jag fått ut det ur mig. 


Längtar efter sol!

Jag är i stort behov av sol just nu. Det har ju i princip inte varit någon sol i vinter...!? Det kommer typ små små sol glimtar lite då och då men det är för lite.
Så jag och pappa har funderat på att åka på en solsemester nu på sportlovet :). Efter som att det är i februari så måste man åka ganska långt söder ut. Vi har kollat på Dubai, Marocko och Kanarieöarna. Kom fram till att Dubai nog inte var så kul. Jag känner nog mer för Kanarieöarna just nu, det är ju en ö så det är sol säkrast också ;). Tänker i princip bara ligga och sola och bada! Det kommer nog bli ganska tråkigt för pappa och Min bror.. Haha. 
Längtar! När jag ser sånna här bilder blir det bara värre! Vill åka NU!