Nyligen inköpt

Har köpt lite saker nu de senaste dagarn. :) 

Solglasögon från Hm 

Träningströja från Intersport 

Träningsstrumpor från Stadium 

Fixar i ordning

Ja...det gick inte som jag tänkt med blggandet i sommar. Tänkte att jag skulle bli jättemotiverad och skriva typ varannan dag. Så gick det med det..

Idag har jag i alla fall tränat för första gången på typ en månad! The reason for that är att mitt gymkort gick ut (var ett prova-på kort i två veckor), varit iväg på saker och skadat knät. Nu känns det bra i alla fall att ta tag i det igen. 

Rensade garderoben igår vilket känns väldigt bra. Ska skänka bort lite kläder som jag inte använder, vilket också känns väldigt bra, att göra en bra gärning. 
Nu har städat, rensat och fixat i ordning rummet lite. Känner mig nöjd än så länge. 


Hänt i Stockholm

Fredag 
Vi kom fram till Stockholm, Alvik vid halv tre ungefär. Vi checkade in sen åkte vi in till stan. Gick till Kungsträdgården för där hade rock klassiker (radiostation) fixat live uppträdanden inför ACDC konserten i söndags (som min bror och pappa såg). Gick i några affärer, köpte lite saker och åt en jättegod hjortkebab till middag! 

Lördag 
Vi gick mer på stan och shoppade (mest jag då, haha), gick till Kungsträdgården igen. (Minns inte vad vi mer gjorde den dagen..?) 

Söndag 
Gick på stan igen, haha. Var på bikbok och ramlade i en trappa och dängde i knät så att jag fick ett jack som blev ganska djupt. Så kan knappt gå på det benet, får gå med rakt ben..  Jupp, true story :(. 

Måndag 
Gick på Nick Brant's fotoutställning som fotar svartvita bilder på djuren i Afrika. Han har en organisation som man kan skänka pengar till för att stoppa tjuvjägarna i Afrika som dödat elefanter och tar deras betar. 
Gick lite i affärer (standard, haha). Åkte hem vid fyra/halv fem. 

(Sorry, tog inte så mycket bilder pga min skit dåliga mobilkamera)