Tivoli, Köpenhamn

Igår åkte jag, Matilda och tre andra från min gamla klass, Iris, Oskar och Philip till tivoli i Köpenhamn. 

Fast det blev lite kaos i början.. 

Vi skulle åka till Köpenhamn med ett tåg som Matilda redan satt på eftersom hon åkte från Ängelholm. Men 
Iris och Philip var sena så jag och Oskar sprang till perrongen innan dom och hoppade på tåget. De andra hann inte så de skulle ta nästa tåg som gick. Medans jag och Oskar var på ett tåg som visades vara FEL tåg, vi åkte mot Hässleholm! Så det blev lite panik då.. Men sen löste det sig, vi fick åka tillbaka til Lund igen och vidare till Köpenhamn. 

Matilda, Philip och Iris hade redan gått in. Men när vi väl återförenades började vi åka några lugna bergochdalbanor. (Måste kanske tillägga att jag är ganska väldigt rädd för bergochdalbanor..) Men! Jag vande mig och pushade mig själv (för mitt mål med dagen var att över vinna mina rädslor) och åkte den läskigaste banan (The Demond)! :D Vilket sen också blev den roligaste banan, haha. Den hade två (!!) lopar. 

Åkte verkligen mycket! Nästan allt. Det är inte allt i närheten lika stort som Liseberg eller Gröna Lund.  Men det var en bra att börja med. 


Att gå upp i vikt

Jag har nog aldrig hört talas om folk som har svårt för att gå upp i vikt. Det är alltid om folk som har svårt att gå ner i vikt. 

Jag har alltid varit väldigt lång och smal. Jag har alltid velat gå upp i vikt för jag tyckt jag är för smal men det har varit jättesvårt för mig.  Jag upplever att alla uppmärksammar mer när det är någon som har svårt att gå ner i vikt än när det är någon som har svårt att gå upp i vikt. 

Jag har alltid kunnat äta mycket godis och skit mat utan att se någon skillnad på utsidan av kroppen. Jag har verkligen försökt. 

Vi går alltid till skolsystern en gång mer år på en årlig koll. Jag var där nu i maj och såg att jag hade gått upp 10 (!!) kg på ett år. Jag blev både glad att jag äntligen gått upp i vikt men samtidigt chockad. 
Jag vet inte vad jag har gjort annorlunda från alla andra år. Jag tror antingen att det är muskler (fast det tror jag knappast, haha) eller jo...jag har faktiskt ätit mer än vanligt. Tar större portioner till lunch och middag. Det är nog en stor anledning till vikt uppgången. 

Men okej, om man är liten och inte kommit in puberteten än och vill gå upp i vikt tror jag att antingnen får du börja träna och få muskler eller får du vänta till puberteten. För då kommer du få kurvor här och där vilket gör att du inte kommer vara lika benig. Det märkte jag i alla fall. *Bilder från We Heart It* 

Fitness

Jag hade bestämt innan sommaren att jag skulle börja träna för jag är f*n så jäkla svag... Så jag fixade ett gymkort på Friskis&Svettis. Har tränat där tre gånger nu. Jag vet inte om jag gillar att träna på gym.. :/ Gillar inte när det är mycket folk och så känns det som att alla kollar på en, fast så är det ju väldigt sällan. Alla är så upptagna med sig själva, men ändå.. :P 
Ska träna imon igen. Asså det är kul att träna. Jag vill inte gå mer i vikt och sånt för jag är redan väldigt smal (ja! Det är en sak jag måste prata om i ett annat inlägg..haha nu fattar inte ni någonting men vänta och se ;)). Jag vill bara få mer muskler, bli starkare. För jag har verkligen spagetti armar.. *Bilder från We Heart It*