Att gå upp i vikt

Jag har nog aldrig hört talas om folk som har svårt för att gå upp i vikt. Det är alltid om folk som har svårt att gå ner i vikt. 

Jag har alltid varit väldigt lång och smal. Jag har alltid velat gå upp i vikt för jag tyckt jag är för smal men det har varit jättesvårt för mig.  Jag upplever att alla uppmärksammar mer när det är någon som har svårt att gå ner i vikt än när det är någon som har svårt att gå upp i vikt. 

Jag har alltid kunnat äta mycket godis och skit mat utan att se någon skillnad på utsidan av kroppen. Jag har verkligen försökt. 

Vi går alltid till skolsystern en gång mer år på en årlig koll. Jag var där nu i maj och såg att jag hade gått upp 10 (!!) kg på ett år. Jag blev både glad att jag äntligen gått upp i vikt men samtidigt chockad. 
Jag vet inte vad jag har gjort annorlunda från alla andra år. Jag tror antingen att det är muskler (fast det tror jag knappast, haha) eller jo...jag har faktiskt ätit mer än vanligt. Tar större portioner till lunch och middag. Det är nog en stor anledning till vikt uppgången. 

Men okej, om man är liten och inte kommit in puberteten än och vill gå upp i vikt tror jag att antingnen får du börja träna och få muskler eller får du vänta till puberteten. För då kommer du få kurvor här och där vilket gör att du inte kommer vara lika benig. Det märkte jag i alla fall. *Bilder från We Heart It* 

Kommentera här: