Norrköping

Imorgon åker jag, Gabriel och pappa till Norrköping. Vi åker upp dit för att åka till en "speciell" person som masserar på ett "speciellt" sätt. Han gör så att alla knutar och allt sånt släpper i kroppen och ja, det är jättesvårt att förklara men han är bra i alla fall, haha. 
Vi är bara där två dagar så en övernattning. Vi ska vara hos honom vid 15 så vi måste gå upp tidigt imorgonbitti för att hinna dit i tid. Förutom det har vi inga planer så vi får se vad vi hittar på. 

Ha en fortsatt trevligt lov! :) 


Höstlov!

Tjenare moch! 

Ja då har man höstlov nu och det är jätteskönt. Fast jag är faktist lite besviken....på mig själv. Det känns inte lika kul att ta lov nör man inte riktigt "förtjänar" det typ.. Jag har inte jobbat alls bra i skolan hittills och då känns det som sagt inte så kul..:(. 
Men jag får försöka njuta ändå. 

Idag ringde väckarklockan 08:10 (!!) för att jag skulle få hjälp med matten av min läxhjälpare (Jennifer heter hon, som även är min granne, haha) och vi satt ända till halv 12! Men det känns skönt att ha det gjort. 

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar igenom listan som Spotify har gjort åt mig (som jag berättade om innan) dör att hitta några nya favorit låter. Ändå länge går det inte så bra, inte riktigt hittat någon än..:/ 

Det är jättefint väder idag så jag får kanske ta och ut en sväng sen också. 

Fotograf: Jag 

Chill just nu

Just nu är det ganska chill i skolan. Vi har inte så mycket läxor (JUST NU) och det känns väldigt skönt :). 

Sitter just nu och försöker göra matte men förstår inte riktigt och jag är jättetrött.. Kan bero på min långa dusch jag tog innan.. :P. 

En sak jag tycker är jättebra med Spotify är att de har gjort en spellista just för mig där dom lägger in tips på låtar varje vecka. Så jag går alltid in där när jag har tröttnat på låtarna jag lyssnat på. 

*livet som naturare - matte.*