Jappjapp

Idag har jag, mamma och bror var i Malmö. Vi gick vid havet en sväng för det var ju så fint väder! :D SOL! Det är så skönt att det börjar bli ljusare, varmare och mer sol. Sen fikade vi på Espresso House. Jag tog en kycklingmacka och en stor vit varmchoklad, (om någon ville veta xP). 

Vi var och handlade på ica också. Så skulle jag gå och köpa godis, för det ju lördag! ;D Så skulle jag kolla om den nya maraboun fanns och det gjorde den! :D Det är marabou och Japp. Har sett andra äta den för ett tag sedan och ledade efter den då men hittade den inte men nu är en min! :D haha. Jag inte smakat på den än men eftersom vanlig marabou är gott och Japp är jättegott så borde det vara supergotta tillsammans..! ;D haha. 


Längre ögonfransar och starkare armar

I lördags var jag ju på emporia och köpte Isadoras dynamic lash growth serum. Jag tänkte ge det en chans. Jag tycker mina ögonfransar är lite korta och väldigt ljusa för jag är blond. 
Så med hjälp av serumet ska fransarna bli lite längre, mörkare och tjockare. Det står att det tar 30 dagar/4 veckor/1 månad. 
Jag började igår så jag kan inte riktigt säga något om den än. 

Den kostar 189 kr på de flesta ställena. Jag köpte den på kicks. 

Jag är väldigt smak i armarna, VÄLDIGT svag. Så igår kollade jag på en video på youtube som handlade om träning och tränings tips som inspirerade mig ;). Att om man t ex vill bli starkare i armarna som jag vill, så kan man göra några armhävningar varje dag. 

Så nu har jag bestämt mig för att det. Jag tänkte först börja med att använda hantlar innan jag börjar göra armhävningar. Jag använder 3 kg hantlar. Jag gör först 10 st rakt upp, sedan 5 st rakt utåt och in mot bröstet och sedan 10 st rakt upp igen. 

Så detta tänkte jag göra en månad och se om det blir bättre (om det inte blir det är det något fel på mig! Haha) 

Recention på Lindahls Kvarg

Jag tänkte skriva en lite recention om Lindahls kvarg. 

Jag och en kompis testade deras kvarg för ungefär en halv vecka sedan. Vi testade den i hallon smak i den lilla förpackningen för vi visste inte om vi gillade det. 

Det smakar som fil eller naturell yoghurt fast mycket tjockare konsistens. Det är en ganska sur smak. Vi testade som sagt i hallon. Det är inte så "stark" smak av det och den är inte i närheten så söt som om man skulle köpa hallon yoghurt istället. 

Jag tyckte den var helt okej men den var lite för tjock och lite för sur. Vi testade att gälla i vanlig fil för att för den lite lösare och då blev det bättre men det blev såklart mindre hallon smak. 

Med andra ord, ett nyttigare alternativ än yoghurt. 

Jag ger den 3 av 5 godisar! :)