Livet rullar på i hög fart

Veckorna går så fort och jag hinner inte göra annat än läxor och sociala medier (knappt det heller) haha. 
Har blivit bättre på att springa och förbättrat min kondition! :D Vi har sprungit på idrotten tre eller fyra gånger nu och jag känner redan skillnad :). 

Ja det var det jag tänkte skriva idag, nu ska jag göra läxor och äta banan med nutella. 


Torsdag, 10 september

Idag började jag 11:40 och slutande vid 14:30. Tre timmars skola, två lektioner, nice. 

Vi hade idrott som sista lektion och just nu håller vi på med löpning. Asså fy f*n vad jobbigt det är! Jag har ju aldrig tränat löpning så detta är tortyr för mig.. Men jag klarade ju mig, jag lever ;P. 

Nu måste jag plugga. 


PS. PÅ LÖRDAG FYLLER JAG 16 ÅR!! :D Så taggad! 


Ojojoj..

Ja........ehm.......jaha... 

Jag tänker inte säga massa ursäkter för min uselt dåliga uppdatering. Förutom att det har varit mycket nytt i och med skolan och sånt och är så himla trött när jag kommer hem från skolan. Orkar knappt inte göra läxor.. 

Ja, nu har jag ju gått i min nya klass och skola i 3 veckor och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går :). 
Jag har fått en bra kompis som jag också kan vara med utanför skolan som heter Antonia. Annars är det typ tre/fyra stycken tjejer jag gillar att vara med. Sen för söker jag komma nära någon kille också. Vi är ganska uppdelade i klassen, tjejer och killar. Det är hittills bara en kille jag snackar mer med som heter Axel som jag också har spanska med. 
Vi är 31 st i min klass (Na1c går jag i) och det finns 6 klasser i natur linjen som går 1:an som också är runt 30 st. Så det är verkligen en stor skola! 

Våra lektioner och lärare är bra. Har inte riktigt fått en favorit lärare än men jag tycker om svenska läraren. 

Och en till sak.. Alla säger och tror att naturlinjen är jättesvårt och skit mycket plugg men asså så är det inte. Vi har inte speciellt mycket läxor, vi har ju läxor i varje ämne (7 st) men det är ju normalt. Sen kan det ju vara så att vi bara har gått här ett litet tag och att det kommer bli mer sen men jag tycker fördomarna inte stämmer ;P.